2012-11-30 13:00:50• hírek • Kocsis Zoltán

Az Al Capone minden igényt kielégít –megnyílt Al Capone motel

Csütörtök este egy újabb igényes, színvonalas létesítménnyel bővült Szatmárnémeti vendéglátóipari kínálata: megnyitotta kapuit az Al Capone motel.

„Az Al Capone étterem után az volt az álmom, hogy a potenciális vendég minden igényét, szükségletét ki tudjam elégíteni. Ezért már régóta terveztem egy motel megnyitását - öntötte szavakba motivációját a láthatóan izgatott Huszti Tamás. Ezzel elértük, hogy a Szatmárnémetibe érkező turista ne csak ebédelni vagy vacsorázni tudjon Al Caponénál, hanem meg is tudjon szállni", tette hozzá.

Az üzletvezető-tulajdonos elmondta, a helyszín kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy az lehetőleg közel essen mind a város központjához, mind pedig az Al Capone étteremhez. Így esett a választás a Nicolae Golescu utca 41. szám alatti saroképületre, amely körülbelül öt percnyi gyalogútra van úgy a központtól, mint az étteremtől.

A nagypiac mellett, a Golescu híd felé haladva a jobb oldali utolsó saroképület  igazi otthonos szálláslehetőséget biztosít. Hét szoba várja a vendégeket, a motelben egyszerre legtöbb tizenhét személy tud megszállni. A vendég egy, két illetve háromszemélyes szoba között választhat - a motel területén biztosított az ingyenes internet-hozzáférés, a légkondicionált légkör. A recepción pedig egy széf is a vendégek rendelkezésére áll abban az esetben, ha értékeit biztonságban akarja tudni. Ugyanígy biztonságban tudhatja autóját is, hisz a motel mellett éjszaka zárt, videokamerás rendszerrel felvigyázott parkoló áll minden vendég rendelkezésére.

Jutányos árakkal várja vendégeit az Al Capone motel. Na meg néhány kedvezménnyel is!. A szoba árában benne foglaltatik ugyanis a reggeli ára is. Ráadásul minden szállóvendég 15%-os kedvezményt kap az Al Capone étteremben, amennyiben felmutatja a motelben kapott szelvényt.

Az Al Capone motel a pénteki naptól várja szállóvendégeit Szatmárnémetiben, a Nicolae Golescu utca 41 szám alatt (a Golescu híd előtti utolsó saroképület a nagypiac mellett). Szobát foglalni nem csak személyesen, de telefonon is lehet a 0361-801078 vagy a 0736-399699 telefonszámokon. Nemsokára pedig az Al Capone étterem honlapján, a www.alcapone.ro oldalon is lehet majd szobát foglalni.

Ne feledd, ha Szatmárnémetiben jársz, az Al Capone minden igényedet igyekszik kielégíteni: a finom ebéd és vacsora után el is szállásol!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: